Barion Pixel

Fedezd fel a Peak Creative hűségprogramjának előnyeit!

Szeretnél kedvezményeket kapni vásárlásod után és exkluzív termékekhez hozzájutni? Van egy jó hírünk: a Peak Creative hűségprogramja éppen ezt nyújtja neked!

A Peak Creative hűségprogramja olyan szolgáltatás, amelyet azért hoztunk létre, hogy megjutalmazzuk hűséges vásárlóinkat. A programban való részvétel egyszerű. Először is, létrehozol egy felhasználói fiókot, majd minden vásárlásod után pontokat kapsz, amelyeket később beválthatsz kedvezményekre és exkluziv termékekre.

De hogyan működik ez pontosan? Minden vásárlásod után pontokat írunk jóvá. Minden 100 Ft után 5 pontot kapsz, és ezeket a pontokat beválthatod a következő vásárlásnál. A pontok beváltása egyszerű: minden pont 1 Ft-al egyenértékű.

De a pontok gyűjtése nem korlátozódik csak a vásárlásokra. Számos más módon is gyűjthetsz pontokat: regisztráció, termék vélemény írás, sőt, ajánlás esetén is! Igen, akinek ajánlottad az oldalt és vásárol, vásárlásának 5%-át szintén jóváírjuk neked pontokban.

Csatlakozz most a Peak Creative hűségprogramjához, és kezdj el pontokat gyűjteni még ma! Az exkluzív kuponakciók és ajánlatok csak rád várnak!

További részletek a programról:

Hűségpontrendszer

Ha már regisztráltál itt tudod ellenőrizni a pontjaidat és jutalmaidat:

Pontok és jutalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[]
×