EGYÉB KÉRDÉSEKBEN KERESS MINKET A KAPCSOLAT MENÜPONT ALATTI ELÉRHETŐSÉGEKEN

Regisztrált felhasználóként, vendég felhasználóként (regisztráció nélkül) a webshopban.

Igen van 🙂 A részletek után kérlek érdeklődj az elérhetőségeinken.

Előreutalásos fizetés
Amennyiben az előreutalásos fizetést választod, a fizetendő végösszeget előre kell átutalnod a bankszámlánkra. A fizetés részleteiről (bankszámlaszám, közlemény stb.) a megrendelésedet követően egy visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.

Utánvétes fizetés 
Ha az utánvétes fizetést választod, a fizetendő végösszeget a csomag átvételekor készpénzben a futárnak, illetve a csomagautomatánál bankkártyával tudod kiegyenlíteni.

Szerződött partnerünkkel a GLS-el tudjuk házhoz szállítani vagy csomagpontra küldeni a megrendelt termékeket.

Jelenleg online webshopként üzemelünk, személyes átvételre nincs lehetőség.

Házhoz szállítás
GLS futárszolgálattal: 2400.- Ft

Csomagpontra
2200.- Ft

Utánvétel:
400.- Ft

30000Ft rendelési összeg felett mindkét szállítási lehetőség ingyenes.

A megrendelés leadása után perceken belül egy automata emailben jelezzük, hogy sikeresen fogadtuk a megrendelését. 
Ez az email az alábbi információkat tartalmazza a rendeléssel kapcsolatban: a megrendelt termék(ek) neve, a bruttó fogyasztói ára; esetleges egyéb költségek; a fizetés és a szállítás módja; postázási és számlázási cím; és vásárlói üzenet.
Amennyiben az Ön által megrendelt termékkel kapcsolatban nem érkezett, vagy többször érkezett automata visszaigazolás, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal.

Ha nem megfelelő terméket választott, vagy meggondolta magát a vásárlást illetően, a termék átvételének napjától számított 14 naptári napon belül élhet elállási jogával. A 14 napos határidőbe a termék átvételének napja nem számít bele. Ilyen esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal, hogy megbeszéljük a részleteket.

Kapcsolat menüpont

A Peak Creative játékait és kiegészítőit arra terveztük, hogy a gazdik együtt játszanak a kutyusaikkal (motiváció fejlesztésére, jutalmazásra), így nem alkalmasak arra, hogy a kutyák egyedül játszanak velük.