Boronyák Szandra
Alapító

Peak
CEO / Tesztelő

Boronyák Szandra vagyok, a PEAK Creative megalkotója.

Lassan nyolc éve, hogy először belekóstoltam az obedience lenyűgöző világába és mondhatom, hogy azonnal szerelmese lettem ennek a sportnak.
Dusha, aki egy fantasztikus orosz fekete terrier, ő volt az első kutyám, akivel kipróbálhattunk magunkat a versenyeken is. Őt követte Peak, a csodálatos border collie, aki már kifejezetten azzal a céllal érkezett a családunkba, hogy még többet tanulhassak az obedience sportról.

 
A velük való munka során világossá vált számomra, hogy az alapozás és a versenyekre készülés fontos részét képezik a megfelelő játékok és eszközök és mindig irigykedve néztem a külföldi szemináriumokon és versenyeken, hogy mennyi kiváló felszerelésük van és mivel itthon nem igazán találtam ehhez hasonlókat, megszületett az elhatározás, hogy létrehozzam ezt a vállalkozást.
 
Amióta az eszemet tudom imádok alkotni, és bár eddig nem mélyültem el a varrásban, vettem egy szuper varrógépet, felkerestem varrásban jártas szakembereket és elsajátítottam a tőlük tanulható fortélyokat és belevágtam!
Hónapokon át tartó fejlesztői munka és tesztelés után, sikerült megtalálni a megfelelő alapanyagokat és technikákat, hogy a termékek ne csak sokfélék és szépek, de valóban tartósak is legyenek.